top of page
Städpersonal på jobbet

KVALITATIV
STÄDNING OCH VÅRD

Utforska våra skräddarsydda städtjänster med fokus på att bevara och lyfta fram skönheten i fönster, parkett, mattor och tyger. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa rena och inbjudande miljöer i hela Stockholm med lokalvårdsutbildade kvinnliga städare. Upptäck våra experttjänster idag.

Arbetslokaler

STÄDEXPERTER FÖR BÅDE HEM OCH ARBETSKLOKALER.

MED OSS KAN DU ALLTID SKRÄDDARSY DIN CHECKLISTA. VI TAR INGA EXTRA AVGIFTER UTAN DU BETALAR ENDAST FÖR TIDEN VI STÄDAR HOS DIG.

Kök med Marmorö

Hemstädning

Regelbunden hemstädning för en fräsch och välkomnande bostad, skapar en hälsosam och trivsam miljö med noggrann omsorg.                                     

Rymlig vardagsrum

Storstädning

En djupgående rengöring som förnyar och återställer varje hörn, skapar en uppfriskande och ordnad atmosfär i ditt hem.

Tom lägenhet

Flyttstädning

Grundlig städning inför flytt, säkerställer att bostaden överlämnas i perfekt skick enligt överenskomna standarder och förväntningar.

Lägenhet

Dödsbostädning

Dödsbostädning är en ömtålig och respektfull tjänst som tar hand om sanering och städning efter avlidna, med omsorg och professionalism.

Reparera skjutfönster

Fönsterputsning

Fönsterputsning ger klarhet och ljus i ditt utrymme, förbättrar insyn och skapar en fräsch och inbjudande atmosfär med skinande rena fönster.

modern Office

Trapphus/Kontor

Trapphus- och/eller kontorstädning höjer standarden för ditt företags intryck och skapar en välkomnande  atmosfär med skräddarsydda rengöringslösningar.

BRA KVALITETS­PRODUKTER

VI MÅNAR OM ALLA YTOR

Fönster

Vi lägger extra omsorg på fönsterbehandling, där varje ruta får den skarpa klarheten den förtjänar, med noggrannhet och kvalitet.

Parkett

Parkett är inte bara ett golv för oss, det är en konstform. Varje bräda får vår noggranna omvårdnad för att bevara dess unika skönhet och karaktär.

Mattor

Varje matta är en historia av färger och mönster som vi älskar att vårda. Vi tar hand om varje tråd för att bevara dess mjukhet.

Tyg

Tyg är själen i ditt hem. Vårt fokus på detaljer innebär att varje tråd tas om hand med omsorg och precision.

bottom of page